وزیر علوم با بیان اینکه دانشگاهیان همچنان پای میثاقی که با بنیانگذار انقلاب بسته‌اند ایستاده‌اند افزود: مراکز علمی ما گسترش یافته، و دستاوردهای قابل عرضه زیادی در سطح جهان داشته و داریم.

به منصور غلامی در مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان با امام راحل گفت: دانشگاهیان همچنان پای میثاقی که با بنیانگذار انقلاب اسلامی بسته‌اند ایستاده‌اند.

وی ادامه داد: خواسته و هدف امام خمینی (ره) چیزی جز تحقق اسلام نیست بنابراین دانشمندان، اساتید، فرهیختگان و اندیشمندان نیز برای تحقق این خواسته بنیانگذار انقلاب اسلامی بر روی قول خود ایستاده‌اند.

وزیر علوم ادامه داد: در واقع امام از آنها قول گرفته است که در راستای رفع ظلم، کمک به مظلوم و مقابله با ظالم حرکت کند و بخش مهم تحقق این امر به حفظ تفکر و اندیشه انقلاب اسلامی بر می‌گردد.

وی تصریح کرد: حفظ آرمان‌های انقلاب اسلامی در شرایطی که در معرض انواع تهاجمات و دسیسه‌ها به منظور کمرنگ کردن اثرات این انقلاب قرار گرفته‌ایم از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

دکتر غلامی خاطرنشان کرد: در واقع این آرمان‌ها در دل مردم به خصوص مردم ایران، در سایه انقلاب اسلامی به خیزش عملی و فکری عمیق نیاز دارد. لذا وظیفه ما عمل مستمر و عمیق آرمان‌های امام (ره) است. به گونه‌ای که آحاد مردم در کشور وظیفه دارند در راستای تحقق اهداف انقلاب حرکت کنند.

وزیر علوم یادآور شد: با توجه به پدیده تغییر نسل‌ها، وظیفه ما این است که بتوانیم این امانت را از طریق اساتید، دانشمندان، پژوهشگران به نسل‌های جدید به خوبی انتقال دهیم و این به عنوان یک وظیفه بزرگ برای کسانی که دلشان برای انقلاب می‌تپد قرار داده شده است.

غلامی با تاکید بر اینکه در حال حاضر مراکز علمی ما به طور مرتب و به شکل صحیح و پویا گسترش یافته‌اند و دستاوردهای قابل عرضه زیادی در سطح جهان داشته و داریم، گفت: مقاومت مردم ایران تا کنون توانسته اثرگذار باشد و علت آن نیز تکیه و اعتمادی است که به حوزه علم و دانش شده است.

وزیر علوم با تاکید بر اینکه دانشگاهیان پای آرمان‌های خود با امام راحل ایستاده‌اند، گفت: تلاش می‌کنیم ضمن تقویت توانمندی‌های علمی خود، با تکیه بر حل نیازهای جامعه و مشکلات مردم مرزهای دانش را گسترش دهیم.

Creation date: 03/06/2019
Publish date: 03/06/2019