دکترغلامرضا خواجه‌سروی درحاشیه اولین نشست روسای دانشگاهها در سال 92 در پژوهشگاه شیمی ومهندسی شیمی ایران با اعلام این خبر اظهار داشت: برگزاری 45 جلسه با کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری نیز به تصویب هیئت نظارت رسیده است که در هفته آینده برگزار می‌شود.
وی افزود: این آمار فقط مختص دانشگاه‌های دولتی است و سایر دانشگاه‌ها را در برنمی‌گیرد.
معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم با تأکید برنشاط سیاسی دانشگاه‌ها، خاطرنشان کرد: آمار ثبت‌ شده بیانگر فعالیت پرنشاط دانشگاه‌ها در عرصه انتخابات است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر هدف اینست که دانشگاه‌ها بتوانند ایفای نقش کرده و خلق حماسه سیاسی کنند، گفت: لازم است برای اینکه در کشور شور انتخاباتی ایجاد شود، فعالیت دانشگاه‌ها هر چه بیشتر رسانه‌ای شود.
دکتر خواجه سروی افزود: در حال حاضر تعامل با تشکل‌های دانشجویی خوب است و باید نگاه مساعدی به درخواست‌های آنان داشته باشیم تا هر روز این ارتباط بهتر شود.
وی با تاکید بر اینکه افراد و نامزدهای انتخاباتی که در دانشگاه‌ها حضور می‌یابند، باید مورد تایید نظام باشند، تصریح کرد: در این خصوص افرادی که از 29 خرداد 88 به بعد به مواضع خود اصرار داشته‌اند و از عوامل فتنه به شمار می‌رفتند، نباید در دانشگاه‌ها حضور یابند.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم همچنین خاطرنشان کرد: برخی از جبهه‌های انتخاباتی از مسئولان دانشگاهها خواسته‌اند که در ستادهای انتخاباتی کاندیداها به عنوان مسوول فعالیت کنند که در این راستا مسئولان دانشگاه‌ها برای بی‌طرفی لازم است که از ورود به آن خودداری کنند

.

Creation date: 04/05/2013